BABY

Fucked up på mig men du är alltid snygg!




en vacker bild på min älskling från en mysig promenad vid vattnet :)

<3

GLÖMDE

Heheh lite slut i huvudet efter idag, men har iaf fått FÖRLÄNGT på jobbet, vikariat dock men gäller i max ett år :D Så har gott om tid att söka heltidsjobb och samtidigt få in pengar! GÖÖTTT! Ska firas i helgen med älskling med extra fin mat ;)

Avundsjuka?



Paow la upp denna bild på sin blogg och fick då denna kommentar:



Kommentaren "äcklig bild" är från tjejen på bilden nedan... inga kommentarer men är de avundsjuka mån tro? Sen något jag mest reagera på med bilden på henne, kolla in hennes arm :/




Insperation

Blir inte så mycke update när man jobbar hela dagarna o kommer hem och klockan hinner bli 7-8 innan man är totalt färdig med allt som behövs göras.

Tänkte bara lägga in lite random bilder på en liten del av 2403040303 tjejer jag har i en mapp, hehe. Vet inte om de är mer för avundsjuka eller ögodgodis jag sparar alla där, blandat. Men har kommer lite bilder som inspererar(?) mig smått:























Här fuckade blogg.se så blir inga fler bilder men dessa får duga för idag, och med det säger jag godnatt!

BAD

Kommit hem från landet nu och är små sunkig, dags att ta ett bad och nörda Wordfeud tror ja ;)


Eller...

... tänkte bara skriva ett sista iaf innan jag lägger mig! Till dig älskling.



Texten är så himla fin, lika fin som du och mina känslor för dig! <3 ... dock vet jag inte om en liten kommentar i ditt undermedvetna tycker detta är cheesy ;)? Men då får jag vara det, för jag kan bara va mig själv så...

VACKERT

Kollade precis FB och försöker samtidigt få kontakt med en butter pojkvän ;)
Hittade iaf denna bilden med beskrivningen "Vänern kl 0530"


Resten av texten utgör rubriken!

Och med denna bilden säger jag troligen godnatt!

ONEPIECE

Suktar efter en riktig onepiece! Vet dock ej om ja ska ta en rosa eller grå?? Snyggt med färg men ändå snyggt med något diskret oxo... svåårt val!

Och köpa båda är ju bara en förlust i pengar, faen!









Här har en tjej den rosa som ni ser... Färgen blir ju grymt snygg med den vita kontrasten i texten, dock vet ja hur jag kan va när ja t.ex. köpt en mysdress i färg så vill ja sedan ha den i grått, kan ju va simplast att matcha till grått också men roligast med färg?! GUD ja vet verkligen inte :/:/ IAF nån ska bli min när min lön kommit!

FJORTIS









Ensam hemma i huset på ön medan de vuxna dragit till krogen, haha.
Sitter och glor runt på lite bloggar och fastna på denna tjejens blogg och ett inlägg hon skrev, lite skrattretande.
Hon skulle jämföra hur hon såg ut idag med hennes fjortisperiod. Och sista bilden är från fjortisperioden och den de andra från idag, jag ser ingen skillnad? haha! förutom hennes hår då men, skrattretande när småtjejer försöker leka mer vuxna när de i själva verket skriker mer fjortis ;)

Och NEJ jag har inge mer intressant att göra/skriva om! Nu måste jag på dass...hah!

BLOCKETANNONS



Inte alla hästar hemma? hahah, lite rolig kvällsunderhållning :)

OM MIG



20 år. bisexuell tjej. har pojkvän. älskar djur. lyssnar på - mest hardstyle/house. "beroende" utav kvinnokroppen, så vacker att titta på! hehe. förhållanden - killar. titta på - tjejer. (jämför dock mest med vad ja tkr är snyggt och vill ha, aviiis) doggy.

där tog de slut för denna gången.

HOSTIG IDIOT

Sitter nu ute på ön med bara vuxna omkring, kind of funny riiight? Not. Eller de funkar, bara ta det lungt, nörda massa blogginlägg maybe?
Snoret rinner, halsen fuckar, hostar som en gammal gubbe och känns som om ja har värsta snorlåbbe samlingen mitt i halsen (Y) GREAT! :)

vet inte vad mer ja ska skriva än att ja inte alls kommer sova gott ikväll pga flera anledningar :/ BOO

bäddat ned mig i sängen med en liten laban som ersätter baby :)
Gnattpuss!



gud bättre bilder finns... från mig och svampbob, som min morbror digga! haha



CARWASH

















Sista tjejen i gula bikinin såå jäääävla niice kropp!! GE MIG!

Forever alone..


HOOTERS

Nice tjejer i nice outfits! (:

















FAIL ;) på sista bilden

I miss you ...


... like the sun miss the flower in the winter.


I want boobies






AT HOME

Jobbet avklarat och man sitter hemma framför datorn, ovanligt? Näe! Funderar även på vad man ska göra denna helg! Självklart ska allting bara va som som ett pussel som inte går att lösa på något bra sätt. Min älskling ska ju till värmland (skulle kunna följt med!) OM det inte vore för att han åker ikväll och jag jobbar imorgon! :) Sedan hade man ju hoppats på att Sarah vart ledig men fick ju lixom veta att hon redan var bokad denna helg! Sedan blir ju hemmet ockuperat utav Björns dotter.. och då är det inte direkt så kul att vara hemma, HMM... hej hundvakt?!

OCH om hon nu inte kommit hit kunde man ju alltid bjudit Vero hit, ... iof tar ja tillbaka de där för båda är panka som löss så vi skulle inte få nån mat. Sååå de enda alternativet är att följa med till landet! weeeiiii


Söt liten tatuering :)


SLEEPYTIME

Dags att dejta sängen! hmm vad mer intressant ska man skriva? ... MÅSTE fan orka upp o jobba imorrn, pengarna bara rinner ur ens händer när man e hemma, jeeevla skit förkylning! Suss gott och puuuuusss!

 
Två pössar från miig!


Inca stjärna


 Inca stjärnan! Grymt snygg om ni frågar miig, min kära pojkvän hittade den och jag föll pladask för den! Så här se ni troligen min första?? tatuering :)


FINALLY

I hope? Så funkar designen!! va tvungen att göra en helt ny blogg, så kopierade bara hela design html-koden och klistra in och det funka?? 
JAA det funka! Suck äntligen! men aa.. designen e väll inte den bästa men iaf något tills jag orkar engagera (stavning) mig mer i den saken.

RSS 2.0